دسته بندی و درجه بندی میوه ها و سبزیجات به روش سنتی

دسته بندی میوه ها و سبزیجات برای فروش محصولات با قیمت مناسب ضروری است. در این مقاله، ما برخی از اصطلاحات اولیه مرتب سازی و درجه بندی را با شما به اشتراک میگذاریم

 

دسته بندی میوه ها و سبزیجات:

 

تفکیک انواع میوه ها و مرتب سازی آن ها بستگی به 6 موارد زیر دارد:

1. محصول آسیب دیده: از محصول آسیب دیده باید اجتناب شود. در واقع باید از میوه های مرغوب جدا شود.

2. بیماری ها: میوه و سبزی عاری از بیماری را جمع آوری کرد. برای مرتب سازی ضروری است.

3. بلوغ: میوه بالغ خوشمزه است. بنابراین بلوغ برای میوه بسیار مورد نیاز است.

4. رنگ: رنگ ها باید روشن باشند. میوه های خوش رنگ باید انتخاب شوند که مصرف کننده را جذب کنند. رنگ نیز سطح بلوغ بذر را نشان می دهد.

5. شکل: در مورد بسته بندی، شکیل بودن آن ضروری است.

6. اندازه: اندازه نیز یک اصل ضروری برای دسته بندی میوه هااست. باید اندازه میوه را یکسان انتخاب کنیم.

 

دسته بندی و درجه بندی میوه ها و سبزیجات
دسته بندی و درجه بندی میوه ها و سبزیجات

دسته بندی و درجه بندی میوه ها و سبزیجات

درجه بندی میوه ها و سبزیجات پس از برداشت، یک گام اساسی در مدیریت پس از برداشت است.

دسته بندی و درجه بندی میوه ها و سبزیجات به روش سنتی بر اساس ویژگی های فیزیکی مانند وزن، اندازه، رنگ، شکل،و عاری از بیماری ها درجه بندی می شوند، همچنین درجه بندی میوه ها و سبزیجات به شکل تازه برای کیفیت ضروری است، زیرا مردم روز به روز از کیفیت آگاه تر می شوند. علاوه بر این، پس از ورود میوه ها و سبزیجات به مراکز فرآوری، آنها باید به شدت از نظر کیفیت درجه بندی شوند.

میوه ها و سبزیجات نابالغ، می بایست به درستی بالغ، و بیش از حد بالغ باید برای بهترین ویژگی ها دسته بندی شوند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *